Afgestudeerd in 1999 als industrieel ingenieur electromechanica, vervulde Bram eerst enkele technische functies in een aantal productiebedrijven waaronder Pfizer en Dupont.
In 2011 werd de eenmanszaak Bram Geldof opgericht, toen nog in bijberoep. Wat aanvankelijk begon als bijberoep werd in 2013 al snel mijn hoofdactiviteit. Dankzij mijn voorkennis en gedrevenheid zijn we vandaag uitgegroeid tot een jong dynamisch bedrijfje, gespecialiseerd in verwarming en hernieuwbare energie. Elke dag proberen wij u de beste service en kwaliteit te leveren, voor zowel kleine als grotere opdrachten. Hiervoor werken wij met kwaliteitsvolle producten waaronder ATAG, Viessmann.
Om u nog beter te kunnen dienen, verhuizen wij vanaf april 2017 naar een nieuw magazijn te Dreef ter Panne, Brugge.


ATAG SELECT DEALERSCHAP

Bram Geldof werd sedert begin 2015 lid van het ATAG SELECT dealernetwerk, een netwerk van ATAG Selectdealers verspreid over gans België. Deze getrainde ATAG vakspecialisten hebben een zeer goede kennis van het assortiment en de installatie ervan, en staan garant voor de kwaliteit van de geïnstallleerde toestellen.
Bovendien beschikt de ATAG SelectDealer over alle courante onderdelen.
Vraag inlichtingen bij uw ATAG SelectDealer voor de mogelijkheid tot garantieverlenging op onderdelen met 10 jaar via de ATAG Comfortgarantie.


RESCERT GECERTIFICEERD BEDRIJF

Vanaf 1 juli 2017 zullen het toekennen van bepaalde energiepremies  voor renovatie en het toekennen van het E-peil in nieuwbouw afhangen van het feit of de installateur al dan niet gecertificeerd is.
Om aan deze noodzaak te voldoen,  werden volgende certificeringen reeds behaald (zie ook lijst via de site van Rescert):

  • Zonnethermie voor de aanmaak van sanitair warm water
  • Zonnethermie voor de aanmaak van sanitair warm water en verwarmingsondersteuning
  • Geothermische installaties (warmtepompen)

In voorbereiding:

  • Fotovoltaïsche systemen